Blog

Blog2019-09-09T15:54:17+02:00

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

Recent Tweets

Check our latest Videos

Com funciona un punt violeta?

El punt violeta estaria conformat per quatre professionals, una criminòloga agent d’igualtat, una psicòloga amb formació en prevenció i acompanyament, una promotora en igualtat de gènere i una community manager (encarregada de recollir testimonis gràfics implicats amb el missatge,photocall, fotos de tallers, fotos amb grups musicals, etc), aquest treball aniria lligat a la pàgina de l’Ajuntament o institució que contracte el nostre servei.
Els/les destinataris/es són la població en general, i el tarannà de la intervenció es basa metodològicament a informar des de la conciliació i amb la intenció de conscienciar i sensibilitzar sumant.
D’altra banda , realitzem en horari diurn de tallers destinats i sensibilitzadors al públic infantil i familiar (xapes costumitzades, imants de feltre, samarretes pintades per ells/elles mateixes amb lemes diferents relacionats amb la campanya).
També ens encarreguem de divulgar tot el material elaborat des de l’Ajuntament o Institució que contracte els nostres serveis així com assessorar del material divulgatiu més convenient en cada cas.

Sol·licitar informaciò
Go to Top